Вашата красота е нашата мисия
Aziatika.com
0
search
МЕНЮ
Aziatika.com
search
0

Доставка и плащане

Условия за Безплатна доставка


За покупки на стойност под 60 лева транспорта се заплаща от клиента.За покупки на стоѝност над 60 лв.цената за доставка е безплатна!В този случаѝ транспортните разходи са за сметка на фирмата. Цената за доставка с ЕКОНТ е приблизително 6.00 лв до офис на куриерската фирма и  приблизително 7.00 лв до адреса на получателя.Цената за доставка със СПИДИ е приблизително  3.50 лв до офис на куриерска фирма и приблизително 4.50 лв. до адреса на получателя.

Всички пратки се изпращат с куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

 

Информация за наличност

 

На страницата на всеки продукт ще намерите информация за наличността.

Наличен – продуктът е наличен и ще ви бъде доставен в рамките от 24 до 48 ч.в работни дни.

Не е наличен – продукта не е наличен и може да бъде заместен с алтернативен или да позвъните на посочения телефон за връзка,за да попитате кога има опция да бъде наличен и доставен.

 

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продукта е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

 

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин www.aziatika.bg се доставят чрез куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ. . Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката.

 

Плащане


Всички клиенти на интернет магазин www.aziatika.bg могат да заплатят закупените продукти по следния  начин:

1. Наложен платеж (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката).

Възможно е в снимките на определени продукти в сайта да има разминаване (цвят,и др.). 

Не носим отговорност за промяна в техническите характеристики на продуктите, направена от производителя и за която ние не сме били своевременно информирани.

 

Фирма "Александра-Бисерка Атанасова" си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

- Поръчания продукт не е наличен

- Клиента е правил поръчка в нашия сайт и без причина е отказал получаването