Вашата красота е нашата мисия
Aziatika.com
0
search
МЕНЮ
Aziatika.com
search
0

Масло за почистване Divine Pearl Cleansing Oil Klavuu

Код: 242277
Безплатна доставка над 60лв.
Преглед на пратката преди заплащане
За връзка с нас: +359 88 920 2914 / info@aziatika.bg

Това богато масло за почистване премахва примесите на маслена основа нежно и ефективно. Формулата съдържа трио естествено получени масла - масло от семена на шафран, масло от семена от жожоба и масло от семена на макадамия - които освен че почистват порите и премахват упорития грим и слънцезащитните продукти, успокояват и лекуват сухата, напукана кожа.

 

Почистващото средство съдържа и бисерни екстракти, за да изсветли. Ароматът на ванилия и макадамия е луксозен, тъй като е терапевтичен и служи като перфектната първа стъпка във вашата двойна процедура за почистване.

 

   Обем:150 мл

 

 

Започнете със сухи ръце и сухо лице. Добавете 1-2 помпи в дланта на ръката си и масажирайте върху лицето си, включително около очите. Изплакнете с топла вода и масажирайте, за да подпомогнете разтварянето на повърхностните примеси и грима.

Информация за поръчки и доставки:

Съставки, които обичаме
Масло от семена на шафран, масло от семена от жожоба, масло от семена от макадамия, екстракт от перли

 

Пълен списък на съставките:


Минерално масло, масло от семена на Carthamus tinctorius (шафран), peg-20 глицерил триизостеарат, октилдодеканол, полибутен, дикаприлил карбонат, етилхексил палмитат, изопропил миристат, ундекан, масло от семена на симондзия chinensis (масло от жожоба), масло от екстракт от макалия (слънчогледово) масло от семена, екстракт от кодиум tomentosum, екстракт от ентероморфа компреса, екстракт от macrocystis pyrifera (водорасли), екстракт от еклония кава, екстракт от гелидий картилагинеум, екстракт от ламинария японика, екстракт от морски камшик, екстракт от семена от макадамия тернифолия, екстракт от спирулина платенсис полизахариди от листа на алое барбаденсис, глицерин, тридекан, вода, сквалан, токоферилацетат, 1,2-хександиол, бутилен гликол, токоферол, каприлил гликол, керамид 3, фитосфингозин, аромат (парфюм)